ja tack.

Tänk paljettklänningen på nyår, den vita klänningen instoppad i byxor som topp (eller helt enkelt bara som klänning), halsbandet innanför skjortkrage, skorna med klack till fest och kängorna varenda eviga dag i vinter. Nelly försöker ruinera mig!

probably the next case.


vardagslyx.



Som om det inte räckte med att jag missade bussen hem i torsdags så försov jag mig med 1 timme igår. Stressade med allt innan jag insåg att jag ändå inte skulle hinna med bussen så det blev att äta morgonmål i bilen till skolan. Inte den bästa starten man kan ha på dagen direkt. Som tur var så har jag blivit tillfrågad att vara handmodell åt kosmetologerna i vår skola, så när jag slutligen kom till skolan fick jag sätta mig ner i en skön stol och få mina naglar lackade, helt okej att få göra sånt på lektionstid!

today i'm wearing this.



Kofta- Lindex
Skjorta- Zara
Läderbyxor- Monki
Mobilväska o. fjäderörhänge- H&M

Kappa- Bikbok
Halsduk- H&M
Väska- Gina Tricot

black coat.



Onsdag= bara sömnad på schemat. Idag har jag fått massor gjort! Jag fick äntligen färdig min kjol, kappan sydde jag in och ett par byxor ändrade jag fållen på. Dessutom bokade jag äntligen tid för färgning och klippning. Påväg hem sken solen och det var riktigt varmt, härlig onsdag!

stockholm shopping- clothing part 2.


Låt mig presentera det bästa fyndet av all shopping... Jackan spanade jag på redan förra året men jag köpte den aldrig, nu när jag skulle till Stockholm tänkte jag köpa en svart, större jacka och vad hittar jag? Den här, för 149kr istället för det ursprungliga priset 699kr! Nöjd tjej här!

in the night the stormy night she'll close her eyes .


Idag hade jag den nya tröjan från Bikbok. Snygg men såklart ganska kall med bara skinnjacka över. Nästa gång måste jag nog sätta på mig något varmare som jag köpte i Stockholm och ännu inte visat här!

Hade planerat att köpa ett nytt iPhoneskal i Sverige men jag hittade inget där men idag fick jag höra att Glitter säljer liknande som jag länge velat ha så jag bad mamma gå dit och titta. Det kostade bara 8,95€!

kärlek i musikform.

Mitt absoluta favoritband Coldplay släpper sin nya skiva Mylo Xyloto idag, 24 oktober. Ska försöka få tag på den så fort som möjligt. Jag ska se dem live någon gång, så är det bara. När, var och hur är en annan sak. Anyway, här kommer en underbar låt med en musikvideo som är bättre än bra, tillsammans blir det en fantastiskt awesome kombination.

stockholm shopping- clothing part 1.


Ärmlös skjorta från Vero Moda, 199 kr.

Kavaj från Topshop, 300 kr på rea (999 kr)

Bh från Topshop, 100 kr på rea (299 kr)

T-skjorta från Weekday, 180 kr.

Läderbyxor från Monki.
Tyget på baksidan är ett annat, mer strechigt tyg, 250 kr.

Skjorta från Zara, 299 kr.

Topp från Bikbok.
Märkte när jag kom hem att några pärlor var lösa så det måste jag fixa, 349 kr.


Stickad tröja med transparenta detaljer (syns inte så bra på första bilden) från Bikbok, 299 kr.
-Det här var nästan allt men det kommer ett sista inlägg senare där jag visar mitt största fynd!

stockholm shopping- accessories.


Örhängen från H&M (egentligen 4 par men jag har delat det med bästis), 49 kr (4 pack).

Örhängen från Vero Moda, 20 kr på rea (79 kr)

Halsband från JC, 99 kr.

Ring från JC, 79 kr.

Tygpåse från Monki, 80 kr.

Har sökt ett silvrigt nagellack i evigheter och nu råkade det vara ett nagellack från Chanel som föll mig i smaken. Inte för glittrigt och inte för matt utan helt perfekt, smakar det så kostar det, 170 kr.

hemma!

Nu är jag hemma från Stockholm. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga men jag måste faktist erkänna att jag allvarligt började fundera på att flytta dit efter Optima, så fin stad! Nu är jag otroligt nöjd efter all shopping, blev en hel del med kläder men jag har ändå kvar pengar tills november när vi far dit igen med familjen. Jag kommer såklart visa allt jag shoppat men delar upp plaggen så det inte blir alltför mycket i ett inlägg. Tills dess kommer här några iPhone foton från helgen!

Jag var väldigt taggad i bussen påväg ner till Åbo!

Såhär deppad är man som underårig på båt..

Daniela på Coffeehouse efter shoppingen.

omnomnomnom!

on our way/mobilblogg.

Nu är vi äntligen påväg ner till Åbo, där vi sen kommer ta Viking Line till Stockholm! Mitt sällskap:

 


outfit.



(Stressfotade bilder strax innan mina tjejer kom hit)
kofta- Lindex
skjorta o. ringar- H&M
Levi's 501

kanelbullar.


Åh, nygräddade kanelbullar och mjölk- finns nog inget godare!

Vaknade sent imorse och har bara tagit det lugnt idag. Så otroligt skönt att ha höstlov en hel vecka! Imorgon kommer mina tjejer hit på myskväll men annars har jag inga planer förutom Stockholm på fredag då.

random instagram bild.

från sommar till höst.



Har bytt ut mina somriga kuddar mot kuddar i mörkare höstfärger. Den orangea fick dock stanna eftersom det är min favoritfärg just nu!

something new.




Köpte en ny kofta idag på Lindex. Hade egentligen inte tänkt köpa något före Stockholm men så hittade jag den här för halva priset, har spanat på den länge så nu fick det bli ett köp. Så fin modell!

snart är kjolen klar!

Syns kanske inte så bra men ungefär såhär kommer min kjol bli. Den kommer inte vara så lång där bak som på bilden och fodertyget ska inte heller synas men annars så! Kjolen är gjord i svart chiffong, draperad på en docka. Bättre bilder kommer sen när den är färdig! :)

i bilen/mobilblogg.

Sitter i bilen och väntar på pappa. Jag har varit till banken och hämtat mitt nya Visa Electron kort och växlat pengar till Stockholmsresan. Så hungrig nu :(

 


random talk.



Två fantastiska jackor från Elin Klings märke Nowhere, den översta skulle jag kunna göra vad som helst för!

Igår skrev jag mitt första kombiprov som var i engelska, inte så svårt men det var ganska långt. Idag var det mattens tur, matte är ju inte direkt mitt starkaste ämne om man säger så. Usch, har säkert många fel. Nu är det över iallafall och snart är det dags för höstlov och Stockholm, kommer bli awesome!

before and after.


Före, kaos bland alla mina smycken..

Efter, fick lite hjälp med ordningen av en ny smyckesställning. Förhoppningsvis hittar man nu det man söker!

fredag.


random instagrambild.

Idag var jag ju som sagt ledig hela dagen vilket har varit otroligt skönt. När man annars stiger upp 5.20 så var det heaven att få sova länge. Som många av mina vänner redan vet så suger jag på att laga mat. Inget skämt här, jag vet inte ens hur man gör makaroner! Idag slog jag dock på stort och gjorde klyftpotatis och biffar. Till min stora förvåning blev det ätligt och t.o.m. riktigt gott och när man sen fick se hur glad mamma blev var det värt allt stök. Ikväll blir det fredagsmys med mamma, vi är nämligen ensam hemma. Ha det bäst!

mobilblogg.

Sitter på Lillkungs med Daniela. Vi har varit och besökt högstadiet idag, jättetrevligt att träffa gamla lärare! :)


autumn/instagram.


Så fint, måste ju bara älska hösten!
Ikväll åker hela skolans personal till London, vilket betyder helg för min del nu, inte helt fel!

bäst i världen.



Jag har en ny kofta. Den är beige, mjuk och varm. Det bästa med den är att det faktist är min mamma som har gjort den, hon är så duktig på att sticka! Dessutom är hon helt klart bäst i världen! ♥

topshop shoes.


Glitter, ormskinn och silver. Tre trender i höst- såklart fixar Topshop allihopa. Väldig tur att man snart far till Stockholm! :)

donut.


Testade att göra en ny frisyr i morse, en så kallad donut. Blev rätt nöjd måste jag säga, behöver dock tilläggas att bilden är fotad när jag kom hem, därför är frisyren så yvig.

RSS 2.0