materiell lycka.

SÅ, här är dem! Mina första, alldeles egna Ray-Ban. Jag har velat ha dessa i fem år men nu fick jag nog av att bara drömma och beställde hem dem. Efter ett års kämpande i skolan så anser jag mig vara värd dem, dessutom är de en riktig investering. Detta är sann materiell kärlek!

rockade vita byxor idag.


presenter/favoriter.

I söndags hade vi släktkalas för mig och min syster. Det är ju ännu en månad tills jag fyller men eftersom min syster tar examen i dagarna kring min födelsedag så bestämde vi oss för att ta ett tidigare födelsedagskalas. Jag fick bl.a. en till Iittala mugg till min samling och en härlig bodybutter från The Body Shop. Förutom detta fick jag lite pengar (som jag redan beställt något hett efterlängtat för, avslöjar när det dyker upp!). :)

yesterday.


Igår bytte vi på beklädnads utbildning för en dag, drog på oss några kockrockar och stegade in i utbildningsköket. De övriga i skolan undrade säkert vad som var på gång, men tillsammans gjorde vi en fantastisk brunch. Kolla bara på bild tre, you didn't see that one coming! Väldigt annorlunda och rolig dag men om jag får välja återvänder jag gärna till säkrare vatten nästa vecka....

omsömnad.


Ser någon vad jag har gjort med byxorna? Kolla längst ner på benen! Jag klippte bort några centimeter av byxbenen på de gamla byxorna och sydde fast bitarna i de nya.
Till mina (relativt) långa ben kändes brallorna en aning för korta, men nu är jag hur nöjd som helst! Åh, hur fina är dem inte?!

asymmetri+neon part 2.

asymmetrisk skjorta- H&M, neongult linne- Gina Tricot, gamla jeansleggings, Converse.

Inte trodde jag i min vildaste fantasi att det skulle kännas så här bra att bära färg! Hela vintern har jag gömt mig i svart och grått, väldigt mycket 'jag' men så tråkigt. Nu får det vara slut på det för jag märker tydligt hur roligt det är att ha ljusare kläder nu på våren. Mer sol= mer färg, deal?

idag har jag......

........burit skinnjacka, njutit av vårvädret, sytt kundarbete, varit glad hela dagen, fotat massor och bara älskat livet!

asymmetri+neon


new.

1// Decades of Fashion
2// Asymmetrisk skjorta, H&M
3// Neongul topp, Gina Tricot
4// Vita byxor, H&M
5// Bronsmetallic iPhoneskal, Clas Ohlson
6// Svarta kostymbyxor, H&M
7// Rosé armband, H&M
8// Ringar, H&M
+ ett till par blommiga byxor, mitt förra par krympte alldeles för mycket i tvätten och jag vill inte vara utan dem, ehehe.
+en svart bas t-skjorta, JC.

akmr.


Några foton med Malin och Anna-Karin. Så glad att jag lärt känna er! ♥

vad som hänt sen sist.

Blev en lång bloggpaus igen, beklagar det. Påsken spenderades hemma med massor av soffhäng och mys. Jag var dock inte bara lat, springsaldot blev hela tre joggrundor! Anna-Karin och Malin kom hit på en sleep-over, fredag till lördag. Prat, skratt, tre filmer och två photoshoots, bilder kommer antagligen sen. Veckan som gått har varit min sista på Bros. Jag har haft tre fantastiska praktikveckor så det var med en aning vemod som jag lämnade stället i fredags, dock fick jag en awesome avskedspresent som gör att jag kan fara dit snart igen och hälsa på! Igår spenderade jag, min syster och mamma, en hel dag i Vasa. Blev en del shopping, resultat= nöjd! Bilder på vad jag shoppade kommer senare. Nu ska jag avrunda, creds till er som orkade läsa allt!

.



1// ginatricot_vagabond_topshop
2// nelly_topshop_topshop


skyltningsuppdrag.

Två skyltningar som jag gjorde i fredags vid Bros. Så roligt att få plocka kläder och styla som man vill! :)

outfits.

Två mobiloutfits som jag glömt att blogga.

artikel i tidningen.

Idag hittar man mig (och två andra) i Österbottens Tidning. Artikeln är baserad på vårens mode och vi har själva valt ut våra mode-måsten för i år. Det var verkligen jätteroligt att plocka ut kläder på nätet och skriva en förklarande text, absolut något som jag kan tänka mig att göra igen! Tack Sassa för att jag fick göra det här! :)

RSS 2.0