+

+ kombin är slut för i år
+ mitt klänningstyg är fortfarande helt fantastiskt
+ jag lyckades verkligen välja rätt praktikplats
+ imorgon är det fem månader kvar tills jag får se favorit-Coldplay
+ mina komplex är mindre än någonsin
+ på lördag händer det äntligen något
TRIVS.


praktik.

Igår inleddes min tre-veckors långa praktik på Bros. Efter två dagar stortrivs jag redan! Alla kollegor är jättetrevliga och jag har nog verkligen hamnat rätt. Nu till helgen ordnas det fritidsmässa här i stan, Bros kommer delta med en egen monter så det blir förhoppningsvis lite extra jobb då. Dessutom är det återigen dags för Dansgala, äntligen händer det nåt! Hihi, kanske märks att jag är glad idag?! :)


vårfint.


Tre saker som gör att mitt shoppingsug växer.
Jag älskar min svarta väst från Zara och nu har jag fått upp ögonen för den vita från Gina Tricot, hade varit fin nu till våren! Flickan här börjar vara i stort behov av byxor, av alla möjliga modeller dessutom. Jag tar gärna emot ännu ett par blommiga. Skorna vill jag ha till skolavslutningen, jag tror de skulle gifta sig bra med min klänning. Varför kan inte Zara leverera till Finland från deras webshop? Behöver.nog.ta.en.sväng.till.Vasa.snart.....

grönt.

De som inte håller på med att sömnad, vet antagligen inte känslan som uppstår när man hittar ett fint tyg. Känslan fick jag iallafall när mitt tyg till klänningen, som vi syr i maj, kom. Ett tunt, grönt sidentyg blir perfekt till min långklänning. Jag önskar att vi skulle kunna börja sy redan nu, men först ska vi ut på praktik i tre veckor.

blue suede shoes.

Idag kom del två av min H&M beställning, nämligen dessa pumps. Tanken var först att ha de på skolavslutningen men det blev ändrade planer med min klänning så jag får hitta ett par till skor tills dess! De här var dock värda sitt pris så de får stanna ändå! Kommer bli flitigt använda i sommar har jag på känn...

 


some uglypretty pants.

Kunde inte hålla mig från att beställa de blommiga byxorna från H&M. Idag kom de på posten tillsammans med några andra småsaker. För priset av 14.95€ kan man gott och väl köpa sig ett par fulsnygga byxor. Tror dock att de, med rätt outfit, blir riktigt snygga i vår!

målade lite.

Fick en kreativitetsknäpp i helgen och fick för mig att jag skulle måla lite.
Jag orkade inte göra något som är svårt, så det blev en ordspråkstavla till min syster.
Hennes favorituttryck "Never let the fear of striking out, keep you from playing the game!". Jag tror att hon blev glatt överraskad! :)

rosegold.

Köpte dessa fantastiskt fina armcuffs på Lindex idag. Rättvist ska det ju vara så det fick bli en för var arm. 5,95€ styck!

perfect shoes.



Doftar av perfektion här, Nelly levererar!


reibeccaa@instagram.

1// Kaffepaus i Kokkola.

2// Sömntuta till bästis i söndags.

3// Provade sommarkläder i all dumhet. Nu längtar man ju ännu mer!


RSS 2.0