black and white.




Väst- ny från Zara
Randig topp- H&M

Invigde den nya västen i skolan idag. Jag är hur nöjd som helst över mitt köp då den både är skön och snygg!

två dagar i huvudstaden.


1// Väst från Zara, 25.95€ på rea.
2// Topp från Monki, 8€.
3// Topp från Selected Femme, 26.95€.
4// Skärp från Monki (äkta läder), 4€ på rea.
5// Kuvertväska från Monki (äkta läder), 6€ på rea.
6// Tre påslakan från Ikea.

I torsdags drog alla på beklädnads iväg till Helsingfors för att spendera två dagar där. Vi besökte tygaffärer (som slutade i två olyckliga förälskelser från min sida) och Aalto-universitetet. Dessutom fick vi en två timmars föreläsning av stylecoachen Yvonne Westerlund. Igår såg vi också några visningar på Finnish Catwalk. Tid för shopping hade vi naturligtvis också, köpen ser ni ovan. På vägen hem stannade vi vid Ikea så jag passade på att handla lite lakan. En otroligt bra resa som gav mig mera inspiration och ork för resten av läsåret!

till min ängel.

När jag var runt 8 år besökte jag dig och din familj en helg. Vi satt i köket en hel kväll och sydde småsmå klänningar av Marimekko-tyg. Du skulle ha klänningarna till dina 60-tals barbie dockor så det var ett petigt jobb. Jag vill tro att det var du som, där och då, startade mitt intresse för sömnad. När jag något år senare visade dig ett par matkassar som jag sytt, var du en av de första att beställa några stycken. Varje gång vi sågs pratade vi länge och vi hade alltid samma åsikter, vi var helt enkelt så lika. I november skulle vi gå och se en utställning med Marimekko tyger. Vi hade pratat om det länge och tvingats skjuta upp det flera gånger. Vi ville ha tid att sitta på café efteråt och då gick det ju inte med vilken kväll som helst. Vår kväll tillsammans blev dock aldrig av. Samma dag som det var bestämt, fick jag ett meddelande av dig: "Det går inte idag heller. Jag är på sjukhus :(". Sen gick allt så fort. Två månader senare var du borta. Så ofattbart och hemskt men jag minns dig med glädje, och glömmer aldrig din fantastiska personlighet. Tack för allt! ♥

med ett hjärta som värker.

Bloggen är rätt oviktig just nu. Det är nämligen så att en nära släkting till mig dog idag. Det går inte att ta in det som har hänt, istället känner jag mig bara tom. Livet är så sjukt orättvist. Älskade E var både som en vän och som en andra mamma åt mig, så det är väldigt tungt just nu.
Jag återkommer när orken finns!

yes, please.


alla vackra ting är tre.
Förlåt för min dåliga uppdatering. Inspirationen är verkligen på noll just nu och jag har nog aldrig varit tröttare förut. Jag stiger upp klockan fem varje morgon och kommer hem tolv timmar senare. Just nu önskar jag mig bara lite mer sömn! Slut på klagandet, adios!

rings.

Dör. Här hittar ni fler!

bokleverans.

Igår fick jag äntligen mina böcker!
Först fem böcker som jag bara har hört positivt om:
-Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket
-Vad är så skört att det bryts om du säger dess namn?
-Vänta, blinka
-Sommarboken
-En dag

Och förstås lite mode:
-Elsas mode
-Elsas värld

inga.


Till bara ben, shorts och en oversized topp. Till en söt klänning för att bryta av. Till en glesstickad tröja en kylig natt. Att drömma om sommaroutfits i januari är ett måste för mig för att överleva vintern. "Inga" från Gina Tricot, 29.95€.

books.


Förra veckan beställde jag hem sju böcker från Adlibris. Här är fyra av dem. De borde dyka upp på måndag men jag orkar knappt vänta längre..

fem bästa.







De fem bästa köpen 2011 (utan imbördesordning):
1// Kappan från Bikbok som jag köpte för 99 kr istället för det ursprungliga 699 kr. Köpte den i oktober och jag har redan hunnit använda den massor!
2// På våren köpte jag ett par vita, låga Converse. Till hösten fick jag sedan ett par svarta av mamma. De passar till allt, allt, ALLT. Som ni ser har de blivit använda en hel del.
3// I slutet av september satsade jag en del av sommarjobbslönen på en iPhone 4. Den är verkligen bäst, varenda dag undrar man hur man har klarat sig utan en iPhone tidigare.
4// För mina födelsedagspengar köpte jag en skinnjacka från Carlings. Den är i äkta läder så den kostade en hel del men det är den värd!
5// Jag behöver kanske inte förklara varför biljetten är ett av de bästa köpen direkt. Dock har jag inte själv köpt den, utan den blir en födelsedagspresent istället. Längtar.så.sjukt.mycket!

RSS 2.0