två månader/61 dar.

Idag är det exakt två månader kvar tills jag får sjunga, hoppa, gråta och skrika mig hes till Coldplay. Mitt enda riktiga favoritband. Det kommer bli en av de bästa kvällarna i mitt liv. Längtar sönder. ♥

mango.

 
Mango har massor med snygga kläder just nu. Tur att mitt konto är så tomt att det ekar, annars hade det slutat illa. Här är iallafall några favoriter som gärna hade fått flytta in i garderoben!

klart och tydligt.

sommaren 2010, var e ögonbrynen?!?
Ikväll är jag ensam hemma. Det är skönt. Det var allt. Hejdå

ifall kärlek kan köpas.

Så var mitt presentkort till Bros bränt! Gick jämt ut då jag köpte denna klänning (flera bilder kommer) från By Malene Birger. Klämde lite på den redan under min praktik så nu när den var på 40% fanns det ingen tvekan längre. Det bästa är att den går att bära på (åtminstone) tre olika sätt. Nöjd flicka!

my crib.



Två pics från mitt rum!

right now.


sommar 2011.
Midsommaren firades på Storsand även i år. Kvällen blev mycket bättre än jag förväntade men det bästa var nog ändå det fina vädret, för att inte tala om allt härligt folk! Jag jobbar för fullt ännu i två veckor men efter det ska jag ta ett välförtjänt sommarlov. Imorgon är jag dock ledig så då ska jag checka in lite rea i Jakobstad och förhoppningsvis få spendera ett presentkort på Bros. På lördag blir det antagligen Klacken tillsammans med 900 andra människor, hoppas innerligt på bra väder! Adios amigos!

shoes will always make me happy.



Topshop, 28£.
Helt förälskad i mina nya skor från Topshop!  Nya sommarfavoriter, you bet!

popkalaset.



Två bilder från popkalaset i lördags. Otroligt bra kväll med skön feelis och mycket folk! Tyvärr regnade det lite under kvällen och natten så nu har jag dragit på mig en ordentlig förkylning. Får hoppas att jag hinner bli frisk till midsommar!

do you need a shoulder to cry on?



Gina Tricot, Topshop x2
Vet inte om jag ska tycka att jackorna ovan är coola och snygga, eller bara fula. Jag hade inte velat vara kompisen som behöver tröst iallafall......

instagram.





Senaste bilderna från instagram. reibeccaa @rebecculi <- nytt namn!

två bilder från helgen.



1// Random bild som bästis fotade igår, vi tog massor av andra bilder också som ska användas till en speciell grej.
2// Mamma och pappa kom hem från en resa till Tallinn, detta fick jag från båten! Tack ♥

nej, jag har inte dött.

Jag vet. Jag är sämst på att blogga. Fienden kallas sommarlov, heard about him? Min tid går just nu till jobbet men har vi tur lyckas jag klämma fram ett inlägg i veckan. Här är iallafall några bilder från skolavslutningen!

RSS 2.0