2012.



Silvernaglar, kvällen till ära!

some kind of shopping.





1// Hittade en box med Parachutes och A rush of blood to the head för inga pengar alls,
samt en "2 in 1" med Viva la vida och EPn Prospekts march. Bara X&Y kvar så är min Coldplay samling fulländad!
2// Blå satintyg till en klänning.
3// Grå stickad tröja och mobilväska.
4// Ny plattång eftersom min gamla tjänare håller på att ge upp.

H&M spring.



Än är inte december slut men H&M får en att redan längta efter våren, genom att lägga somriga kläder till salu. Kan tyckas vara liiite för tidigt men det man ser verkar iallafall väldigt lovande!

little black dress.


Efter år av sökande har jag äntligen hittat en klassisk svart klänning. Egentligen är den hög i ryggen med urringning fram men jag tycker mer om den så här. Sen jag köpte den har jag använt den på både skolans julfest och på julafton.

some gifts.


Tidningsställ och prenumeration på ELLE!

Mysig flanellpyjamas från mommo.

Väl behövt löparband till min iPhone. Tack syster!

Underbar filt i 100% ull. Precis vad jag önskat av min mommo!

Akvarellfärger. Denna har vi i skolan och den är verkligen bra!

Silverklocka. Har två klockor från förr, i guld och orange, så en i silver var hett efterlängtad!

Musmatta, låda med kol, senaste ELLE och Cosmo, pengar, presentkort m.m.
Jag är så nöjd över gårdagen. Vi hade en fin julafton med god mat och rolig släkt. Julklapparna är bara ett stort plus, tack allihopa!

christmas.


Fina klasskompisar på gårdagens julfest! ♥

Ha en fantastisk jul!


om pengar inte vore ett hinder.




glimt.




En liten glimt över årets julfestoutfit!

kärlek i musikform part 2.


I år och dagar har jag väntat på att Coldplay ska göra konserter på närmare håll. För några dagar sedan fick jag reda på att de kommer till Stockholm i augusti. Jag bestämde genast att jag skulle dit. Igår gick jag och en klasskompis från en lektion för att sätta oss vid datorn och strida om biljetter och....vi lyckades! I augusti åker jag och Anna-Karin till Stockholm för att uppleva världens bästa band- LIVE! Åhhh! ♥


ge mig!


Känns som att jag behöver dessa, 10/10 points lätt! Topshop

what a day!

(bild av Marie, snattad från facebook. fler bilder kommer sen!)
Idag började jag morgonen som Optimas lucia med nervositet blandat med glädje. Först ut var vår egna skola, följt av två andra skolor som också går under namnet Optima. Efter det for vi till ett ålderdomshem, där vi blev varmt mottagna. Som belöning för dagen fick vi äta i skolans restaurang, där vi också sjöng några sånger. När vi slutligen var klara fick jag dock ett hemskt besked........
.......min finasteunderbarastehärligaste och mest fantastiska katt Fridolf, som har varit som en bästa vän i 12 år, har gått runt med en tumör i magen. Jag vågade inte tro att det skulle vara något så allvarligt när pappa for med honom till veterinären. Så idag tvingades jag ta avsked innan han somnade in för gott. Älskade kissen! ♥

lucia/mobilblogg.

Klockan visar 5.38 och jag har redan varit vaken snart 1,5 h. Gissa om man är pigg nu?! Idag ordnar min klass lucia för hela skolan så därför måste vi vara lite tidigare i skolan.. Än har jag inte hunnit bli så nervös men det lär nog kännas snart.. Ha en bra lucia!


silver.


Source: Victoria Törnegren
Köpte denna clutch idag. Den lär blir perfekt på årets julfest! H&M, 14.95€.

två stickade.



Mamma och jag lekte kreativa i helgen. Hon stickade ett pannband åt mig medan jag själv gjorde en halsduk. Hur nöjd som helst!

saints&mortals.


Samtliga är av märket Saints&Mortals, vilket finns bl.a. på Carlings. Den ljusa skinnjackan är av samma modell som min svarta som jag köpte i somras. Skinnjackan till vänster vore perfekt nu när det inte är kallt och jackan till höger vore perfekt när vi passerar -15.

RSS 2.0