mobilblogg.

Testar att mobilblogga lite nu med den nya blogg.se appen, än sålänge verkar den fungera utmärkt! (lär väl visa sig om detta inlägg alls kommer upp på bloggen..)


hello, i just died.


Åh, hur mycket fint har de inte fått in på H&M barn idag? Hur mycket gulligt som helst! Nästan så man blir sugen på att ha barn, men bara nästan, haha!

finally.



Nu är den här! Köpte den och ett grönt skal i Vasa igår. Har planerat att köpa ett i Stockholm på Marc by Marc Jacobs sen så jag ska bara ha det här tills det. Nu böt jag ju abonnemang så jag måste vänta en vecka tills jag kan ringa och messa med den, suger lite men jag kan ju ändå göra allt annat så det är bara att stå ut. Åh, känns nästan som om jag vore kär. FEL- jag är kär!

såhäääär glad.


Såhär glad ser man ut om man ska köpa en iPhone på lördag. Så vet ni det!

Drömskalet här hej!

tuesday.


Kom precis hem från en länk. 8 kilometer i lördags, 8 kilometer idag. Tro mig när jag säger att jag är väldigt stolt just nu och dessutom går det ju lättare för varje gång! Hörde jag ett "duktigt Rebecca!"?!?

sweater.



Chillar runt så här idag.
Tröja- handstickad av mamma
Skor- Vagabond

Upptäckte precis att Columbine hade en liknande outfit igår. Älskar färgen på hennes tröja!


jag saknar dig mindre och mindre.



Melissa Horn- Jag saknar dig mindre och mindre

sailorjacket.


Min kavaj som jag köpte i våras hade fula plastknappar som jag fullkomligt hatade.

Igår köpte jag nya på Kangasmestarit (som har -50% på allt nu), tror det blev 1€ för alla fem.

Har suttit och sytt en halvtimme idag. Först gjorde jag knapphålen mindre eftersom de gamla knapparna är större än de nya. Sen sydde jag fast mina nya ankarknappar.

Slutresultat! Väldigt nöjd för tillfället, som en helt ny kavaj ju!

around my neck.


Köpte detta sjukt snygga halsband på Lindex idag, 9.95€/99kr! Nu ska jag försöka hålla i pengarna för på höstlovet blir det Stockholm, såå excited!

rust.



Idag hittade jag den här fina tunikan på Wautsi för bara 19.95€. Tycker om den höstigt roströda färgen och dessutom passar den väldigt bra med min hudfärg upptäckte jag. Äntligen lite färg till min annars så mörka garderob!

shoes.






Bild 1: Två par Converse, vita och svarta. Passar till ALLT!
Bild 2: Troligen de mest använda skorna i min garderob. Så bekväma och fina. Duffy/Eurosko.
Bild 3: Coolaste klackarna från Vagabond. Fyndade de för 37€ i vintras. Har inte använt dem så mycket p.g.a den höga klacken men snart ska de få se världen!
Bild 4: Köpte mina Dr. Martens i åttan efter att ha drömt om dem länge. Ett par kvar, i min storlek för 70€ (-50%). Har lite för smala fötter för att de ska sitta så snyggt som möjligt, annars är de helt perfekta.
Bild 5: Nyaste paret i min samling! Köpte dessa igår på Skopunkten för 39.90€. Väldigt lika de på bild 2 men eftersom jag har använt dem så mycket, ville jag nu ha något liknande.

Det var största delen av min skosamling!

110901



11 September 2001. 11 September 2011.
Jag var ute på gården och lekte. När jag hade lekt färdigt gick jag in till föräldrarna som satt i vardagsrummet och tittade på nyheterna. De berättar för mig om något som hänt i USA och på tv:n visas panik, rädsla och brinnande hus. Tusentals döda människor. Jag tar inte in mycket av informationen jag får, förstår ingenting. Jag var sex år och förstod inte varför någon kört in flygplan i de enorma skyskraporna. 10 år senare förstår jag ännu inte hur man kan vara så grym. Hur man bara kan ta livet av så många människor så där. Det är mycket man inte förstår. Det har gått 10 år.

tassel.


Köpte en nyckelringstofs igår på Kappahl, kostade väl ungefär 5 euro. Nu har jag dessutom en praktikplats också. Ska vara vid Code i 3 veckor i april, lite tidigt ute men äsch, nu är det fixat!
Två kompisar till mig frågade om jag vill hänga med till Haparanda imorgon och först tänkte jag inte ens tanken på att dra dit men det blev lite ändrade planer.. Så imorgon far Rasmus, Jonas och jag på en spontan roadtrip, haha!

från sur till glad.

Kommer hem, trött, hungrig och på dåligt humör efter en timme i buss. Inser att det är fredag imorgon och blir genast lite gladare. Hittar ett lönekuvert adresserat till mig i brevlådan och leendet växer. Glad igen! :)

hej.


Söndagstjej i myskläder och Dr Martens!
Åhh, imorgon ska vi inte ha någon kombi vilket betyder att mitt schema imorgon enbart består av 4 pass sömnad- love it! ♥


two pieces.


Det var det här tyget som jag köpte i Kokkola när vi var dit med beklädnadsavdelningen! På sömnaden har jag nu gjort två förkläden av det, ett hit hem och ett till min mommo. Måste säga att jag blev väldigt nöjd med dem! Ska se om jag syr något mer av restbitarna som finns kvar, man vill ju ta till vara allt av ett sånt här fint tyg..

aktiv söndag.


Resultat från dagens städande av min walk-in! Tyvärr har jag ingen före-bild men det var verkligen som om en bomb hade exploderat där. Dessutom har jag hunnit städa mitt rum också, enda nackdelen med att ha två rum är allt städande men nu är det skönt att ha det gjort! Nu väntar jag bara på att min andra hälft Daniela ska ta sig hit, bättre sent än aldrig som man brukar säga! :)

lördagsmys.

Bild från igår.
Kvällen spenderas med chips, dipp och tv. Riktigt skönt att ta det lugnt efter en intensiv skolvecka. :)

rodebjer is killing me slowly.

Otroligt snygg kappa och som min header skvallrar om älskar jag spacefoton. Gissa om jag är kär i dessa klänningar?!
Rodebjer- Nelly.com

give me. (tidinställt)




Verkligen inte det lättaste att hitta en snygg tröja i ull till ett lagom pris. Har ett riktigt kallt klassrum så det skulle sitta fint med något varmt att sätta på sig! Dessa tröjor med priser på några hundraeuroslappar är väl liiiiite över min budget...
Hope, Dagmar, Dagmar- samtliga hittas på Nelly.com.

RSS 2.0