dröm-outfit.


byxor- H&M, topp- H&M, väska- Alexander Wang, skor- Sam Edelman, bälte- Mango, solglasögon- Ray Ban

Förälskade mig i byxorna och slängde ihop en outfit. Jag tar gärna emot allt detta om någon vill ge?! :)

tidpassarhjälp.



Jag vet inte vad som har hänt med mig, men plötsligt har jag fått en stor kärlek för klockor. Plånboken hindrar mig att köpa klockorna ovan, alla är från asos.com.

kjol och byxor.




Lovade för tusen år sedan att visa kjolen och byxorna som jag hittills har sytt på Optima. I oktober sydde vi våra kjolar och i november var det dags för byxor. Här är slutresultatet!

finally some sleep!

"Rebecculis, nu börjar de va tid att uppdatera din blogg!". Linda fick mig att inse hur efter med bloggningen jag ligger. Efter denna långa paus tänker jag inte ens försöka skylla ifrån mig, jag får bara konstatera att jag är en usel bloggerska. Nu har jag iallafall äntligen fått sportlov, så jag sov lääänge imorse. Efter 1½ termin med väckning kl. 05.15 uppskattar man verkligen alla mornings med sen väckning. Nåja, vi hörs!

pippi.

Tänkte bara visa en söt pippitröja som jag stickade i nian. Vi fick fritt välja vad vi ville göra bara det var något stickat eller virkat. Förhoppningsvis lyckas jag hålla reda på den tills jag har någon liten knatte att sätta den på. ;)

terrible day.

Idag var det dags för Ewas begravning. En fruktansvärt jobbig stund med en hel del tårar. Det är aldrig roligt att ta avsked, särskilt inte när det är en person som står en så nära. På minnesstunden insåg jag åter igen hur mycket hon har betytt för mig. Väl hemma sökte jag reda på barbie-klänningen (mer om den här) som jag sydde tillsammans med henne för många år sen. Den ska nu hänga på väggen som ännu ett minne! ♥

lookbook.



Två outfits som jag hittade på Lookbook. Snyggt!

bilder från igår.

Igår hade min skola öppet hus och traditionsenligt hade vi på beklädnadslinjen två modeshower. Jag visade min kjol och byxorna som jag har sytt. Det var otroligt kul att gå visningarna! Nu är jag dock väldigt trött av all stress så det blir en tidig natt :)

shirtdresses.


Minns någon detta inlägg? Nu har iallafall Gina Tricot gjort liknande. Om inte min ekonomi hade varit så dålig för tillfället så hade jag lätt köpt en i svart! Priset är 29,95€ för er rikare!

lovely fabric.

Här är en av mina två tygförälskelser i Helsingfors. Det ser kanske inte så intressant ut här, men jag lovar er- ett äkta Chanel tyg i 100% ull. Jag ser det som en kort jacka med läderdetaljer och dragkedjor, tillsammans med stora, ljusa jeans och klackar. Det hade också varit fint som kjol, kombinerat med en transparent skjorta. Tror jag måste beställa hem tyget innan det är för sent!
Update: Tygaffären tar tydligen hela 28(!) € i frakt för att skicka tyget på posten. Helt sjuk summa så tyvärr tvingas jag leva utan det. [email protected]

RSS 2.0